Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά σχολεία και αποκλεισμένα χωριά

     Παρατείνεται το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα. Για την Παρασκευή, αναμένονται τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε πεδινές περιοχές της βόρειας, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους έντονες. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο.
     Το Σάββατο, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χωρα παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι εξασθενούν και από το βράδυ στρέφονται σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

    Την Κυριακή, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου