Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δείτε σινεμά με τα παιδιά σας!


Αρκετές οι επιλογές που έχετε για τα παιδιά  σας, αν θέλετε να τα πάτε σινεμά. Κάποιες μάλιστα ταινίες θα τις βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες και για εσάς τους ίδιους!

Στρουμφάκια
The Smurfs
Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ. Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική περιπέτεια για τους μικρόσωμους μπλε φίλους μας μόλις ξεκίνησε!

Rio

Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής. 
  
"Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα" είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής των επιλογών σας για τις παιδικές ταινίες στο σινεμά.

Η αληθινή ιστορία της μικρής ορφανής καμηλοπάρδαλης, της πρώτης καμηλοπάρδαλης που έφτασε στην Ευρώπη τον 19ο αιώνα και έγινε θρύλος!
Μια εξαιρετικής ποιότητας ταινία, σε παραδοσιακή 2D τεχνική και γυρισμένη σε σινεμασκόπ.

Είναι μια ιστορία για τη φιλία, την αγάπη, τη δύναμη να ξεπερνάμε τα εμπόδια, για την καθαρότητα και την αγνότητα και προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

"Brave"

Άλλη μια υπέροχη ταινία με μηνύματα περί μαχητικότητας, πείσματος και προσωπικότητας ανεξαρτήτως φύλου! Κορίτσια και αγόρια θα απολαύσουν επίσης τα υπέροχα γραφικά της ταινίας!  Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ. Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.

Η Εποχή των Παγετώνων 4: ο Χορός των Ηπείρων (3D)

Η αγαπημένη παρέα της "Εποχής των Παγετώνων" επιστρέφει με μια νέα, συναρπαστική και γεμάτη γέλιο τρισδιάστατη περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους!
Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθος, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη.


  Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης

Ένα από τα πιο πετυχημένα franchise της DreamWorks επιστρέφει και σε 3D, για μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, έχοντας αυτήν τη φορά την υπογραφή και του Νόα Μπάουμπαχ (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) στο σενάριο. 
        
Τίνκερ Μπελ: Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών (3D)

Η αγαπημένη νεαρϊδούλα των κοριτσιών, Τίνκερ Μπελ, "τσαλακώνει" τα φτερά της οδηγούμενη από την περίεργειά της να ανακαλύψει μια απαγορευμένη περιοχή! Το τίμημα δεν είναι μικρό, αλλά στην πορεία, κερδίζει μια πολύ καλή φίλη που ίσως είναι και...κάτι παραπάνω από φίλη.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου