Οι άνδρες που προτιμούν τη μπριζόλα τους καλοψημένη αυξάνουν τον κίνδυνο
που αντιμετωπίζουν για εμφάνιση καρκίνου του προστάτη! Αυτό μαρτυρεί
νέα μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας η οποία συνδέει
το καλοψημένο (ως παραψημένο) κόκκινο κρέας με την πιο φονική και
επικίνδυνη μορφή της νόσου...για περισσότερα διαβάστε το άρθρο:
http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=431896&h1=true
http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=431896&h1=true
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου