Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Καρκίνος του προστάτη σε μια... μπριζόλα

Οι άνδρες που προτιμούν τη μπριζόλα τους καλοψημένη αυξάνουν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν για εμφάνιση καρκίνου του προστάτη! Αυτό μαρτυρεί νέα μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας η οποία συνδέει το καλοψημένο (ως παραψημένο) κόκκινο κρέας με την πιο φονική και επικίνδυνη μορφή της νόσου...για περισσότερα διαβάστε το άρθρο:
 http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=431896&h1=true 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου