Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η "Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα" διοργανώνει τα «ΛΕΥΚΕΙΑ 2011»: «Να ενώσουμε τις φωνές μας για να αλλάξει η εικόνα του ποταμού»

Η Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα  προγραμματίζει δράσεις με σκοπό να αλλάξει την εικόνα του ποταμού. Φέτος είναι η χρονιά αφετηρίας για τις εκδηλώσεις Λεύκεια, με σκοπό να αναμορφώσουν το περιβάλλον της περιοχής και να φέρουν τους πολίτες της Κατερίνης κοντά στο ποτάμι της πόλης.
 το πρόγραμμα των Λεύκειων 2011, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν θεσμό είναι ο καθαρισμός και δενδροφύτευση της όχθης του Λεύκου Ποταμού (Πέλεκα) υπό την αιγίδα του δήμου και με φορείς της πόλης στο πλευρό της Πρωτοβουλίας. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου από τις 8π.μ. με σημείο συνάντησης το κτίριος της Παναγίας Σουμελα, ενώ το Σάββατο στις 19 του μήνα θα γίνει συναυλία νέων Καλλιτεχνών της πόλης αφιλοκερδώς και με δωρεάν είσοδο, στο πρώην πολυκλαδικό λύκειο. Πάνω από δέκα μουσικά σχήματα σε ένα πρόγραμμα  4 ωρών  με το οποίο οι νέοι της Κατερίνης θα δηλώσουν οτι θέλουν αλλιώς το ποτάμι, κομμάτι της πόλης. Σύνθημα των Λεύκειων είναι ότι, ο Λεύκος ποταμός μπορεί να γίνει ο πνεύμονας της πόλης μας, πόλος έλξης και αναψυχής της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου