Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Mc Donald's:τα εστιατόρια χρησιμοποιούσαν υδροξείδιο του αμμωνίου (E527)

Η αλυσίδα φαστ - φουντ εστιατορίων McDonald's άλλαξαν τη συνταγή για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από πιέσεις του τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ για αφαίρεση ενός συστατικού βιομηχανοποιημένων τροφίμων, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «ροζ γλίτσα».

Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα McDonald's χρησιμοποιούσαν υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) προκειμένου να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου