Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

GRITO ROCK Thessaloniki Olympos 2013

GRITO ROCK Thessaloniki Olympos 2013
MUSIC FESTIVAL

 Σύνδεση τριακοσίων πόλεων, σε τριάντα χώρες σε όλο τον κόσμο. Φέτος το Grito Rock φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Στο ξεκίνημα του 2013, μία πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων, ενωθήκαμε και δραστηριοποιηθήκαμε με σκοπό να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να αναλαμβάνουμε ευθύνες, να εμπιστευόμαστε τους άλλους και να δημιουργούμε μόνοι μας την πραγματικότητά μας. Έτσι αναλάβαμε το συντονισμό του Grito Rock Festival στη Θεσσαλονίκη.

Το Grito Rock γίνεται σε τριακόσιες πόλεις τριάντα χωρών σε όλον τον κόσμο: Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ωκεανία, Αφρική! Grito Rock σημαίνει "κραυγή ροκ" στα Βραζιλιάνικα και ξεκίνησε το 2005 σαν εναλλακτική του παραδοσιακού καρναβαλιού. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε όλες τις πόλεις στο διάστημα μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 3ης Μαρτίου.
http://www.facebook.com/FestivalGritoRock?fref=ts
http://www.facebook.com/toquenobrasil?fref=ts

To Grito Rock παίρνει το όνομα της πόλης ή της χώρας που φιλοξενείται (Grito Rock Buenos Aires, Grito Rock Spain κλπ). Το Grito Rock Thessaloniki Olympos 2013 ξεκινάει στις 1 και 2 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, και κλείνει στις 3 Μαρτίου στην Κατερίνη. Από το 2014 θα φιλοξενηθεί σε ακόμα περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Όλυμπο και σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θα αναδειχτούν πολύ σημαντικά θέματα για την προστασία αυτού του ιερού βουνού.Με αυτό το τρόπο το Grito Rock αποκτά λόγω ύπαρξης στην ελληνική πραγματικότητα.
Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται με τη διοργάνωση του Grito Rock Thessaloniki Olympos 2013 συνοψίζονται στις εξής:
• Σύνδεση με μεγάλα δίκτυα πολιτισμού στον κόσμο, που δομούνται και εργάζονται εναλλακτικά.
• Άνοιγμα των Ελλήνων καλλιτεχνών στο εξωτερικό και αντίθετα, φιλοξενία ξένων καλλιτεχνών στα δικά μας stage.
• Ανάδειξη θεμάτων της τοπικής μας κοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το θέμα της προστασίας του Ολύμπου στην προκειμένη περίπτωση.
• Μέσα από τη διοργάνωση του φεστιβάλ, δημιουργείται η ευκαιρία να ενωθούμε και να συνεργαστούμε. Άτομα, καλλιτέχνες,ομάδες και παραγωγές από όλη την Ελλάδα, δημιουργούμε ένα δυνατό δίκτυο που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε όλα όσα δεν θα μπορούσαμε χωριστά.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό και κανένας από τους συντονιστές, συμμετέχοντες και διοργανωτές δεν θα λάβει χρηματική αμοιβή. Είναι απλώς μια προσπάθεια... to know us better!!!

'Όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση του Grito Rock Thessaloniki Olympos 2013,(άτομα, ομάδες, καλλιτέχνες,μουσικοί, μπάντες, γραφίστες, τεχνικοί,παραγωγοί M.M.E, διαφημιστές,καλλιτεχνικές παραγωγές) και χρειάζoνται περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν:
http://www.facebook.com/alexia.chrysomalli.9?ref=tn_tnmn
http://www.facebook.com/maria.fragouli.50?fref=ts
http://www.facebook.com/christina.kostaki.5?fref=ts
chrisomalli@htomail.gr
mariafrasitia@hotmail.com
kostakich@hotmail.com
6943671844
6974294522
6986675134

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου